Maak gratis een elektronische handtekening online om pdf's en andere documenten te ondertekenen (2024)

Maak gratis een elektronische handtekening online om pdf's en andere documenten te ondertekenen (1)

Je handtekening is veilig bij ons

Elke verbinding en bestandsoverdracht is beveiligd met 256-bits SSL-codering. Wij garanderen dat de privacy van je bestanden en eSignatures volledig veilig en beveiligd zijn.

Maak gratis een elektronische handtekening online om pdf's en andere documenten te ondertekenen (2)

Geen apparaatmiddelen nodig

Het hele ondertekeningsproces draait in de cloud, wat betekent dat de app geen technologische middelen vereist. Het is absoluut niet nodig om de app of software op je computer te installeren voor het maken van je handtekening.

Maak gratis een elektronische handtekening online om pdf's en andere documenten te ondertekenen (3)

Je handtekening binnen enkele minuten

Teken en zet je elektronische handtekening om documenten te uploaden en te ondertekenen in minder dan een minuut. Er is een reden waarom gebruikers ons hebben verkozen tot de belangrijkste gratis app om hen te helpen pdf-handtekeningen te maken.

Maak gratis een elektronische handtekening online om pdf's en andere documenten te ondertekenen (4)

Kies je ondertekeningsapparaat

Met onze app kun je handtekeningen tekenen op elk gewenst apparaat: desktops, mobiele telefoons en zelfs iPads. Dit hulpmiddel werkt ook met elk besturingssysteem en in elke browser.

Maak gratis een elektronische handtekening online om pdf's en andere documenten te ondertekenen (5)

Geen installatie vereist

Geen techneut? Geen zorgen: je hoeft geen software te installeren om onze handtekeningen te gebruiken. De service draait volledig in de cloud en vereist geen speciale technologie of servers om te werken.

Maak gratis een elektronische handtekening online om pdf's en andere documenten te ondertekenen (6)

Bliksemsnelle handtekeningen

Met onze gratis software voor online handtekeningen heb je geen printer, scanner of fax meer nodig. Je kunt pdf's nu in slechts enkele minuten elektronisch ondertekenen, in plaats van in dagen.

Nog meer vragen? Wij hebben de antwoorden.

Wat is het verschil tussen een online handtekening, een elektronische handtekening en een digitale handtekening?

Hoewel ze hetzelfde lijken, is er toch een klein verschil tussen deze soorten handtekeningen. De gratis downloadbare elektronische handtekening die door onze app wordt gemaakt, wordt beschouwd als een online handtekening. Deze handtekeningen zijn wettelijk bindend in de meeste landen, waaronder de Verenigde Staten. Digitale handtekeningen zijn gecodeerde handtekeningen en bevatten info die hun authenticiteit verifieert. Meer info over de verschillen vind je hier.

Hoe onderteken ik een pdf online?

Kies een pdf-bestand en upload het. Onderaan het document kies je 'Ondertekenen'. Je kunt vervolgens je elektronische handtekening met je stylus, trackpad of muis in het vak tekenen. Klik op 'Opslaan'. Je kunt de grootte van je elektronische handtekening aanpassen en de afbeelding van je handtekening in het pdf-bestand invoegen. Tot slot sla je een kopie op om je ondertekende pdf te bewaren. Zo eenvoudig is het.

Moet mijn getekende handtekening overeenkomen met de handtekening in mijn paspoort?

De afbeelding van je handtekening kan overeenkomen met je paspoort, maar dat hoeft niet. Online handtekeningen zijn niet geldig omdat ze er precies zo uitzien als je handgeschreven handtekening, maar omdat ze je intentie weergeven om het document te ondertekenen. Als je echter van plan bent om MijnHandtekeningMaken te gebruiken voor gevoeligere documenten, kun je ervoor kiezen om een online handtekening te maken die overeenkomt met die in je paspoort voor een extra niveau van geloofwaardigheid.

Hoe gebruik ik de afbeelding van de handtekening die ik via de app heb gedownload?

Afbeeldingen van een handtekening zijn bedoeld voor documenten of pdf's waarin je een afbeelding kunt invoegen. Zodra je je handtekening hebt gedownload, kun je deze opslaan op je computer. Als je een juridisch document wilt invullen of ondertekenen, raden wij je aan eens te kijken naar de elektronische handtekeningsoftware PandaDoc.

Houden jullie een dossier bij van mijn handtekening op jullie systeem?

Nee. Uit privacy-overwegingen slaan wij je afbeelding of gegevens van de e-ondertekening niet op onze server op. Alle eSignatures die je binnen onze browser of app zet, zijn voor niemand toegankelijk.Je kunt erop vertrouwen dat je eSignature volledig veilig is.

Kan ik mijn handtekening in een ondertekende pdf bewerken?

Nee. Het bewerken van handtekeningen is niet toegestaan, omdat we het document verzegelen en coderen zodra je het verstuurt. De enige manier om je handtekening te wijzigen, is door een nieuwe versie van het document te maken.

Moet ik met mijn volledige naam ondertekenen?

Nee. Wettelijk gezien hoeft een handtekening niet je volledige naam te zijn, wil deze geldig zijn. Dat geldt zowel voor elektronische handtekeningen als voor digitale handtekeningen.

Welke afbeeldingsindeling krijgt mijn handtekening?

Zodra je je handtekening elektronisch hebt getekend, kun je deze downloaden en uploaden naar je pdf-document. De indeling of het bestandstype van je handtekening is .png, zodat deze overal gebruikt kan worden in elk type document.

Meer informatie over PandaDoc

PandaDoc is software voor het versnellen van deals waarmee je je documenten kunt opstellen, volgen en elektronisch ondertekenen, allemaal op één plek. Automatiseer je documentenwerkstroom, ontdek welke deals sneller worden gesloten met ingebouwde analyses en zet binnen enkele minuten juridisch bindende eSignatures.

PandaDoc's Gratis eSign proberen

Maak gratis een elektronische handtekening online om pdf's en andere documenten te ondertekenen (7)

Maak gratis een elektronische handtekening online om pdf's en andere documenten te ondertekenen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 6652

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.